Service & underhåll

Service som blickar framåt


För många kunder är driftsäkerhet alldeles avgörande. Med goda underhållsrutiner och lyhörd service möter vi höga krav från företag och privatpersoner. God beredskap är av stor betydelse när vi växlar årstid. För att hålla ventilationsanläggningar i trim behöver vi säkerställa att de är rengjorda och rätt matchar temperatur och väderlek. Om utrustningen kärvar eller ni upplever att kapaciteten inte utnyttjas till fullo, felsöker våra ventilationstekniker och justerar eventuella brister.
​​​​​​​
Vi rengör ventilationssystem invändigt enligt fasta intervaller med högtrycksluft. En enkel tumregel säger två gånger årligen; på hösten när löven fallit och framåt sena vårkanten när pollensäsongen avstannat. Efter att ha tätat anläggningen skickar vi in ett specialmunstycke som varsamt tar sig an smuts längs ventilation-kanalen. En av många fördelar är att vi kan arbeta med lång räckvidd från en enda ingång.

​​​​​​​

MILJÖVÄNLIGT


I vår strävan att arbeta miljövänligt blästrar vi ventilationsanläggningar med bikarbonat. Det har hög kapacitet, ger god luftkvalitet och är skonsamt för våra medarbetare. När vi rustar våra lokaler använder vi den senaste tekniken, modern kunskap för att utveckla vårt koncept. På ventilations sidan innebär det att vi styr åtskilligt av luftflöden via webben.
​​​​​​​
Som kund ska ni också veta att vi har garantimodeller för att säkra en trygg leverans, både avseende arbetsinsats och material.

Kontakt

Ek´s Plåt & Vent-Service AB

Telefon:  0226 – 133 50
E-post: lars@eks-vent.se

Adress
Lastgatan 9
775 54 KRYLBO